El poble de Les Angles és un important centre turístic de la Cerdanya francesa. Disposa d’unes bones pistes d’esquí, que es complementen amb un parc d’animals (Parc animalier des Angles) entre altres atractius.

De fet, l’estació d’esquí de Les Angles és una de les més boniques dels Pirineus. Té ja més de 50 anys de vida i se situa al massís del Llaret, el més alt de la regió del Capcir.

A l’estació de Les Angles existeixen diferents zones. A 2.325 metres d’altitud trobem el circ de Costa Verde, un espai freeride amb tres pistes negres per als esquiadors més valents i que vulguin disfrutar d’un espai completament verge.

L’snow park és a 2.000 metres d’altitud en una zona de 5 hectàrees. Va ser inaugurat l’any 1991 i renovat el 2013. Ofereix un lloc ideal per fer salts, figures acrobàtiques i lliscar per diferents pistes i mòduls (slopestyle, snowskate i freestyle airbag).

Per als qui practiquen esquí nòrdic, surten de l’estació 36 km de senders per recórrer amb raquetes de neu. Un dels punts més recomanables de visitar és el llac de Balcère i, també, seguir el riu Aude. Aquí s’hi poden veure animals salvatges.

Encara que no sàpigues parlar francès, l’estació de Les Angles ofereix tota la seva informació corporativa en català a través del seu web. A més, per la seva proximitat amb Catalunya, és un destí freqüent d’esquiadors catalans. És una bona opció si estàs pensant en anar a esquiar a la Cerdanya. També suposa una bona destinació turística per gaudir de la neu encara que no es tingui en ment esquiar, si no gaudir de la natura i de la muntanya.

 

 

Més informació

Estat de la neu Les Angles Temps a Puigcerdà webcam les Angles Web Les angles

Com arribar a Les Angles