Port del Compte és l’estació d’esquí alpí més propera a Barcelona amb 50 km de pistes, i una gran oferta d’oci basada en la naturalesa, l’aventura, el senderisme, la BTT, el parapent, les raquetes de neu, el tir amb arc. Disposa de 6 pistes negres, 13 de vermelles, 11 de blaves i 7 de verdes.

Situada en una serralada que du el mateix nom i que està a cavall de les comarques del Solsonès i de l’Alt Urgell, l’estació d’esquí de Port del Comte és un dels paisatges naturals amb més encant del Prepirineu. És l’estació d’aquells que volen fugir de les zones amb més gent i dels amants de l’esport. També dels que saben apreciar les pistes que discorren per entorns de bosc.

El domini de l’estació es reparteix entre dos grans sectors. S’accedeix pel del Querol i el nord del Serrat de la Bòfia. L’altra és el de Pedró dels Quatre Batlles i Estivella, en una zona més elevada i a la qual només s’arriba amb remuntadors. La cota més baixa de l’estació es troba a 1.700 m d’altitud i la més alta a 2.400 m.

A Port del Comte trobaràs un espai ideal per practicar les activitats de neu en família, amb tubbies, snake glis, pista de trineus, rocòdrom i un parc d’aventura. A més, arribaràs sense retencions ni peatges. La seva capacitat és de 16.060 esquiadors.

Com a anècdota, la serra de Port del Comte fa de divisió entre dues valls fluvials, la del Cardener i la del Segre.

 

Vídeo: Així és Port del Comte

 

Més informació

Estat de la neu port del comte Temps a Sant Llorenç de Morunys webcam port del comte Port del Comte

Com arribar a Port del Comte